Dit is wat mensen zeggen die hebben samengewerkt met Joost

Joost is een vakman die met enorme passie voor de mens gaat.

Geen halve bak, het moet goed zijn.

Joost is constant bezig met vernieuwen / nog beter en volgt dan ook allerlei scholingen, masterclasses om het beste te kunnen blijven leveren.

Daarnaast is het ook nog eens gewoon een sympathieke kerel.

Annalies: Teamleider zorg instelling

One of the most friendly persons ever to work with.

I've worked with Joost on various occassions in different settings. From contact person, to client and to consultant, on all area's a person with lots of expertise and knowhow. But most important, a connection who is one of the most friendly persons ever to work with.

Rik: TRX Nederlandt

gedreven, fanatieke en ondernemende coach

Heb Joost leren kennen via de BGN.

Een gedreven, fanatieke en ondernemende coach die kan kijken naar alle facetten van de mens!

Desire: BGN gewichtsconsulent

Joost luistert heel goed en is klantgericht.

Joost heeft me in een relatief korte tijd geleerd:

- op een effectieve en verantwoorde manier thuis te trainen

- mijn voeding te verbeteren (meer calorieën op een gezonde manier)

Daardoor heb ik mijn doelen bereikt.

Joost luistert heel goed en is klantgericht.

Koen: Business Owner

een authentieke coach en trainer.

Joost is enkele jaren geleden bij ons opleidingsinstituut UNLP gestart met zijn opleidingen.

Vol enthousiaste en passie heeft Joost zich ontwikkeld tot een authentieke coach en trainer.

Wanneer je aan de slag wilt met een transformationeel proces in je organisatie of voor jezelf, bij Joost ben je in goede handen

Marcel: Eigenaar UNLP

Joost is een goede mental coach door zijn mensenkennis en levenservaring en integriteit

Joost is een goede mental coach door zijn mensenkennis en levenservaring en integriteit. Hij luistert goed en helpt je om op een andere manier over dingen na te denken en nieuwe grenzen over te gaan.

Door Joost zijn inzicht en kennis als voedingsdeskundige heb ik nu een andere levensstijl die uitstekend vol te houden is; je hebt geen honger, het is afwisselend en lekker.

De personal trainingen met Joost zijn zwaar, maar je gaat met energie weer naar huis. Afwisselend, uitdagend, motiverend omdat er een trainer naast je staat die met hart en ziel met je werkt en helpt op een creatieve en persoonlijke manier het beste uit je te halen!

Ik zal Joost werkelijk aan iedereen aanbevelen die op een verantwoorde, leuke en creatieve manier wil werken om mentaal en lichamelijk in shape te zijn!

Judith: Customer service representative

nog geen seconde spijt gehad hieraan te zijn begonnen

Terug van een flinke ronde Warande. Trots op mezelf dat ik boosheid niet meer weg eet maar weg ren. Morgen alweer 3 jaar geleden dat ik aan het lifestyle changing programma begon van JB-Academy en dat heeft echt een hoop veranderingen te weeg gebracht, nog altijd verbeteringen aan te brengen maar nog geen seconde spijt gehad hieraan te zijn begonnen.

Dorti: Business Owner

persoonlijke ondersteuning

Zeker een aanrader als je verantwoord en een op jouw afgestemd voedingsadvies en sportschema wilt! Er wordt precies gekeken naar jouw behoeftes en mogelijkheden en Joost biedt daarbij persoonlijke ondersteuning

Lisa: HR medewerker

Lifechanging!!

1 en al lof over Joost Baelemans! Een geweldige personal trainer die je helpt het beste uit jezelf te halen. Daarnaast qua voeding ook een topper. Een hele goede en verstandige keuze geweest om voor Joost Baelemans te kiezen, aanrader en lifechanging!!

Laura: HR Professional

Always a pleasure to work with Joost!

Working with Joost has always been a positive experience. The fitness industry could need more individuals just like, professional and dedicated! Joost is continuously pushing for ongoing education (not just teaching as a master trainer) and professional progress on all levels. Always a pleasure to work with Joost!

Sascha: Trans Atlantic Fitnes

Zijn enthousiasme positiviteit werken aanstekelijk!

Joost werkt keihard, niet zozeer voor zichzelf, maar zeker voor zijn klanten. Hij heeft een arsenaal aan mogelijkheden om iemand weer goed in zijn vel te laten voelen.

Zijn enthousiasme positiviteit werken aanstekelijk!

Topvent!

Stef: Auteur

Joost Baelemans en zijn team heeft bijgedragen aan het succes van Personal Training

Joost heb ik leren kennen in eerste instantie bij Sportinstituut Ooms locatie Puccinistraat. Personal Training was in sneltreinvaart in opkomst, echter Sportinstituut Ooms had hierin de boot gemist.

Samen met Joost heeft Sportinstituut Ooms destijds de inhaalslag gemaakt om op doordachte wijze Personal Training op een goede manier weg te zetten. Joost Baelemans en zijn team heeft bijgedragen aan het succes van Personal Training bij Ooms waar inmiddels 5 Personal Trainer (bedrijven) actief zijn.

Daarnaast heeft Joost lange tijd met veel succes bootcamp gegeven op locatie Reeshof en het Ooms personeel veel geleerd tijdens opleidingen met een primaire focus op TRX

Joost: Commercieel directeur

Joost heeft de juiste papieren en de juiste kennis

Joost is een goede personal trainer die luistert naar zijn klanten en zichzelf continu blijft vernieuwen.

Het vak personal trainer is geen beschermd beroep en je treft vaak erg slechte mensen aan, maar Joost heeft de juiste papieren en de juiste kennis

Bas: locatiemanager

Klanten komen bij hem altijd op nummer 1

Joost heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt! dat is in alles te merken. Klanten komen bij hem altijd op nummer 1. Gevarieerde trainen, no quick fix maar verandering van leefstijl. Dit alles door zijn complete aanpak met training voedingsadvies, persoonlijke coachen en herstel!

Kevin: Fysiotherapeut

Volledige maatwerk begeleiding om al je doelen te bereiken!

Joost is een uitstekende coach met veel kennis en ervaring als voedingsdeskundige, maar ook het geven/adviseren van personal trainingen is een van zijn specialiteiten.

Verder geeft hij eerlijk advies en kijkt op welke manier je je doelen haalt en of ze realiseerbaar zijn binnen een bepaalde termijn.

Kortom:

Volledige maatwerk begeleiding om al je doelen te bereiken!

Juan Diego: Product manager

een stuk blijer huiswaarts gegaan

Onlangs heb ik bij Joost de waarneempositie techniek (NLP) gedaan om mij inzicht te geven in mijn eigen handelen op een bepaalde situatie. Door vanuit drie posities (mijzelf, de ander en een helicopterview positie) de situatie te bekijken en in te voelen in deze drie posities, werd ik een stuk rustiger en minder gestrest van de situatie waar ik voor bij Joost was gekomen. Door deze eenvoudige techniek toe te passen met daarbij de juiste en passende vragen ben ik een stuk blijer huiswaarts gegaan. Dank je wel Joost!”

Petra: Trainer in het onderwijs

Eerst had ik mijn twijfels


Eerst had ik mijn twijfels toen ik bij Joost terecht kwam. Ik wilde mijn leven weer op de rit krijgen na een depressie en wist niet of een personal trainer / NLP Coach de juiste stap hiervoor was. Doodeng vond ik het, maar ik zette wel door. Samen met Joost stelde ik doelen op; zowel fysiek als mentaal sterker worden, op conditie komen en weer gezond gaan eten.  Ik besloot het voor drie maanden te proberen, maar al gauw werden die drie maanden verlengd met nog eens drie maanden. Met goede begeleiding kwam ik er fysiek weer boven op. Van de voedingsadviezen van Joost leerde ik veel en merkte ik dat gezond eten directe invloed had op hoe ik mij voelde. In een half jaar tijd voelde ik me in alle opzichten beter dan ik me ooit had gevoeld. Nu, twee jaar later sport ik nog steeds met Joost niet alleen vanwege het sporten, maar ook vanwege het mentale aspect. In drukke tijden is Joost de persoon die er voor zorgt dat ik goed blijf functioneren. Joost en team dankjewel! Anoniem

Anoniem

the necessary push in the right direction

I first met Joost in May 2012. Initially, this was to assist in losing weight. But I noticed that Joost has special competences features, which makes him a very valuable coach. For me as an entrepreneur, this is great value on a personal level, but also within my company. He gives people and businesses the necessary push in the right direction, I can heartily recommend it!

John: ondernemer

© JB-ACADEMY- All Rights Reserved - Terms & Conditions