Mijn persoonlijke reis

Maak kennis met: Joost

Er is te veel Bullshit die veel beloven maar niets waarmaken en daar was ik klaar mee!

Het jaar 2003 en ik ben te dik, te ongezond en beweeg nauwelijks. Dus tijd voor een verandering...En snel en wat ik toen allemaal ben tegen gekomen was voor mij de reden om dit bedrijf te gaan starten

Use this area to tell your story. Talk about your failure when you first started looking for a solution. Maybe there was a conspiracy against you, a false belief, a misunderstanding.

Je hebt maar één leven en je lichaam is de tempel die jouw mind een zo gezond mogelijke plek moet bieden.

Ik wilde dus afvallen, sterker, fitter en gezonder worden. En ik weet dat het nu bijna niet voor te stellen is maar het was de tijd dat internet er nog niet echt was. Je had "start-pagina.nl" waar je wat informatie kon vinden. Dus als je echt meer informatie wilde hebben, dan moest je naar de tijdschriften winkel en las je de fitness en bodybuilding tijdschriften. Niet echt door hebbende dat die hun geld verdienen met de advertenties en niet met het verstrekken van goede kennis aan de lezer.

Ik heb van alles geprobeerd. Diverse dieëten, diverse sporten om nog maar niet te spreken van alle voedingssupplementen waar ik bakken met geld aan heb uitgegeven. Ja het was heel duur want zelfs bij de drogist hadden ze toen nog niet gehoord van eiwitshakes en dus moest alles via speciale winkels die er ook nog niet heel veel waren. Ik weet wel dat ik door een supplement ooit op de huisartsenpost ben beland. En effect had het allemaal niet. Ik deed namelijk maar iets in de hoop dat het zou werken. Ik miste de kennis, de structuur en de onderbouwing van alles wat er werd geclaimd dat je moest doen

Fast forward 2009!

Ik was het zo beu dat ik nog in mijn vakantie besloot om echte opleidingen te gaan volgen zodat ik mensen kon gaan begeleiden in hun persoonlijke traject. Begeleiden in de weg die ze willen bewandelen om zo hun persoonlijke doelen te behalen.

Diverse opleidingen gedaan als:

  • Personal trainer

  • Gewichtsscosulent

  • Sportvoeding en supplementen

  • NLP master coach

  • Hypnose

  • TRX master course instructor

En nog heel veel meer.

En dat allemaal om eerlijke kennis te geven, onderbouwd met feiten om jou te kunnen begeleiden in jouw persoonlijke pad. Om ervoor te zorgen dat je een sterke geest in een gezond en fit lichaam krijgt.

Inmiddels voor meerdere bedrijven trainingen mogen verzorgen als:

En na al die jaren weet ik waarom het jou nog steeds niet is gelukt om jouw mooiste leven te leven

...De oplossing, is het resultaat van al mijn pijn en mijn lijdensweg

Daarom ben ik op een missie om jou te begeleiden op jouw persoonlijke pad met deze krachtige en bewezen oplossing voor een blijven resultaat

Wat doen we allemaal

Even snel in een notendop want het is een compleet en totaal plaatje

EEn sterke geest in een gezond en fit lichaam

Dit is waar we voor gaan.

Je wil zowel je lichaam als je mind trainen. Sterke nog. Het is onmogelijk om er maar één te trainen. Ze werken altijd samen. Wordt de één zwakker, dan wordt de andere automatisch ook zwakker.

Een sterke mindset

De basis van alles in jouw leven

Jouw mindset bepaald of dat je faalt of wint. Of dat je jouw doelen behaald of dat je er alleen maar van blijft dromen. Jouw mindset is dus de sleutel tot het leven van jouw mooiste, beste en fijnste leven.

Een gezond lichaam

Onderhoudt jou eigen tempel

Je hebt maar één lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Die laat je namelijk dingen doen. Avonturen beleven, voelen, zien, ruiken, proeven en nog meer dingen. Zorg dus goed voor deze tempel en het zal je heel erg dankbaar zijn.

Heb je het YouTube kanaal al bekeken

VIDEO TESTIMONIALS

Ga naar het YouTube kanaal voor nog meer informatie

OP een effectieve manier werken aan jezelf zonder dat het meer tijd en energie kost

Direct starten met de gratis masterclass

© JB-ACADEMY- All Rights Reserved - Terms & Conditions