Hieronder staan een aantal GRATIS trainingen die je kan volgen

Master your life

GRATIS

een LIVE online training

Werken aan de juiste mindset

Hoe kun je effectief werken aan je doelen

Op een simpele manier je voeding een BOOST geven

De meest makkelijke en effectieve manier van trainen

Master your life

Een sterke geest in een gezond en fit lichaam

Tijdens deze LIVE training gaan we aan de slag met alle elementen die je nodig hebt om het maximal uit jouw leven te halen. Denk hierbij aan het creëren van de juiste Mindset die nodig is om je doelen te behalen maar daarvoor moet je natuurlijk eerst weten wat je uit het leven wilt gaan halen. Daar gaan we mee aan de slag


Een sterke geest die heel veel wil doen, is niets zonder een lichaam dat niet wil. Je kan wel van alles willen, maar als je lichaam je in de steek laat, dan ga je niet heel erg ver komen.

Daarom gaan we aan de slag met voeding, training en wel op zo'n manier dat het je geen extra tijd gaat kosten.

Virtuele kop koffie

GRATIS

1 op 1 coachingscall via ZOOM

1 op 1

Online dus in je eigen omgeving

normale prijs is € 238,-

Effectief en direct toepasbaar in jouw leven

Virtuele kop koffie

1 op 1 Online coachingscall

Ik snap dat je het lastig vind om een goede coach te zoeken. Sterker nog het zou lastig moeten zijn. Want dat betekent dat je iemand wil hebben waarvan je zeker weet dat die jou ook verder kan helpen en dan natuurlijk het liefste verder helpen in de goede richting. Dat laatste klinkt misschien heel raar maar er zijn genoeg "coaches" die eigenlijk geen idee hebben wat ze doen of de ervaring missen.

Daarom krijg je nu de mogelijkheid om 1 op 1 met mij een virtuele kop koffie te drinken om te kijken hoe ik jou kan begeleiden om jouw leven nog wat leuker, beter en fijner te maken. Je krijgt dan tijdens deze training ook direct tips en tools mee om aan de slag te gaan.

Inmiddels doe ik dit sinds 2009 en zijn 1000-den mensen over de gehele wereld jou voorgegaan.

Boost je gezondheid

GRATIS

online masterclass

Is voeding het nieuwe medicijn

Hoe kan je zo effectief mogelijk aan je lijf werken

Direct toepasbare tips en trucs

Vandaag nog aan de slag gaan

Boost je gezondheid

Geef je lichaam wat het nodig heeft

We willen vaak een beter en mooier leven leven en hebben daarvoor allerlei plannen in ons hoofd zitten en focussen we ons primaire op onze mindset. En die is ook cruciaal, in alles wat je doet of wil gaan bereiken. Alleen je lichaam is wel je tempel. Ja dit klinkt misschien zwaar maar het is wel zo. Deze tempel huisvest nu eenmaal jouw mind. En dus ook jouw mindset.


Daarom is het ontzettend belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, zodat je ook al de leuke dingen die mind bedenkt, kan doen. Denk aan een stuk wandelen, festival bezoeken of gewoon jezelf fit(ter) voelen. Daarom deze GRATIS training waarbij ik je meer ga vertellen over voeding en training en uiteraard ook een stukje mindset. Zo gaan we kijken of voeding het nieuwe medicijn kan zijn en met de tips en trucs die je krijgt, kan je direct beginnen met je lijf gezonder te maken, zonder dat het je meer tijd gaat kosten. Ik weet zelfs zeker dat je er nog extra energie bij gaat krijgen!

Wat andere mensen zeggen over samenwerken met Joost

Joost heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt! dat is in alles te merken.

Klanten komen bij hem altijd op nummer 1. Gevarieerde trainen, no quick fix maar verandering van leefstijl. Dit alles door zijn complete aanpak met training voedingsadvies, persoonlijke coachen en herstel!

Kevin: Fysiotherapeut

© JB-ACADEMY- All Rights Reserved - Terms & Conditions