Direct aan de slag om jouw mooiste en beste leven te leven

Deze mensen zijn jou voorgegaan

Zilver pakket

€ 497,-

Work that body

6 weken uitleg video's over voeding (t.w.v. €297)

6 weken lang voedingsschema's (t.w.v €597)

Gratis verleng optie tot 10 weken! (t.w.v. €497)

trainingsschema (t.w.v. €197)

Variatielijst (t.w.v. €47)

3 maanden toegang

Zilver

Work that body

Je lichaam is je tempel. jij kan van alles willen. Je mind kan van alles willen en toch gaat het niet gebeuren als je lichaam niet mee wil werken.

Daarom is het ontzettend belangrijk dat je je lichaam geeft wat het nodig heeft. Zowel op het gebied van de juiste (gezonde) voeding, als training maar ook zeker de rust die het nodig heeft.


Tijdens deze online training ga je aan de slag met het gezonder eten stukje. En ja, dat is ZONDER supplementen maar met het eten dat je in zo ongeveer elke supermarkt kunt vinden. Daarom kan ook iedereen in je gezin mee-eten. je krijgt dus voor elke dag een nieuwe voedingsschema.

Alleen het gaat vaak mis met dit soort programma's omdat alleen wat gezonder eten vaak op langere termijn niet het effect geeft. Je doet namelijk niets anders dan een kunstje opvoeren maar je hebt geen idee waarom en dus ga ik je elke week in een video alles vertellen over Koolhydraten, eiwitten, vetten, hoe het komt dat mensen die perfect op hun eten letten toch aan komen.

En als je voor de 10 weken variant kiest (de optie voor 4 weken gratis erbij), dan krijg je echt specialistische kennis over voeding en training.

goud pakket

€ 747

Body & mind in perfecte harmony

Social Media Management

+

7 weken uitleg video's over mindset(t.w.v. €297)

7 weken lang mindset opdrachten (t.w.v. €297)

1 op 1 online coachingscall (t.w.v. €238)

Boek: "versla jezelf en leef je mooiste leven" (t.w.v. €20)

VIP upgrade voor "NLP dagtraining" (t.w.v. €97)

1 persoon meenemen naar de "NLP dagtraining" (t.w.v. €247)

3 maanden toegang

Goud

Body & mind in perfect harmony

Je weet inmiddels dat je lichaam jouw tempel is. Dat je zonder een gezond lichaam sneller tegen je grenzen aanloopt dan wanneer je lichaam top fit is. En daarom wil je graag aan je voeding werken (zie pakket zilver)


Maar je mindset wil je ook op orde hebben, zodat eigenlijk niets je meer in de weg staat. Zodat je alle mogelijkheden hebt om je doelen te behalen, je eigen pad uit te gaan stippelen zodat je jouw Body & mind in perfecte harmony samen kunnen werken aan het creëren van jouw mooiste leven. Jouw droomleven.

Daarom ga je met het goud pakket ook werken aan jouw mindset.

JE gaat leren hoe je patronen en gedachten kunt doorbreken. Dit doen we doormiddel van video's en werkboek opdrachten, het boek en ook nog de 1 op 1 coachingscall.

Een complete metamorfose als dit is niet altijd makkelijk voor jou en voor je omgeving. Daarom kan je iemand GRATIS meenemen naar de NLP dagtraining als je daar naar toe gaat en voor beide is er dan ook nog eens de mogelijkheid tot een GRATIS VIP UPGRADE.

platinum pakket

€ 1997,-

Maximize your potential

Alles van het zilver pakket: Work that body

Alles van het goud pakket: Body & mind in perfect harmony

Plan cursus (t.w.v € 238,-)

6 keer 1 op 1 (online) coaching (t.w.v € 1430,-)

3 maanden toegang

platinum

maximize your potential

Je wilt werken aan je lichaam, aan je mind en tegelijk heb je al de mindset dat je weet dat je er alles uit wilt gaan halen wat er is. Jij weet dat tijd kostbaar is en dat je deze tijd zo effectief mogelijk wilt gaan besteden. Dus ga jij voor het bereiken van je maximale potentie.


Daarom gaan we aan de slag met voeding, training en mindset en doen we dat naast de online cursussen die je ontzettend veel informatie geven ook nog eens met 6 keer een 1 op 1 coachingscall zodat we ook aan de slag kunnen gaan met jouw persoonlijke gedachten.

Dat we aan de slag gaan met het doorpreken van jouw gewoontes, jouw denkpatronen en op die manier jou alles te geven wat je nodig hebt om jouw mooiste leven te leven.

Let op: Dit is niet voor iedereen geschikt. Je moet hier echt vol voor willen gaan. Daarnaast is het aantal plaatsen ook beperkt. Maximaal 10 plaatsen per jaar beschikbaar.

Niet goed, geld terug!!!

Jij tevreden, ik tevreden!

Ik ben zo zeker dat dit traject werkt, dat als je toch na 1 week niet tevreden bent. Ik je gewoon je geld terug geef***

Wat anderen hebben gezegd over samen werken met Joost

Working with Joost has always been a positive experience. The fitness industry could need more individuals just like, professional and dedicated!

Joost is continuously pushing for ongoing education (not just teaching as a master trainer) and professional progress on all levels. Always a pleasure to work with Joost!

Sascha: Tony Robbins result coach

© JB-ACADEMY- All Rights Reserved - Terms & Conditions